Vanaf woensdag 3 april kan je weer meedoen aan de WednesdayNight Skate Reeshof. Deze tochten zijn bedoeld voor skaters en skeelers en voeren door de omgeving van Tilburg. Ook dit jaar is er weer muzikale begeleiding van muziekbuggy ‘De Lieder’.  

Dauw-skaten, Matties4Life en Desselse Skateparade zijn slechts enkele namen van de tochten die WNS Reeshof komend seizoen organiseert. Sinds april 2000 bestaat het evenement al: gezellig skaten of skeeleren onder begeleiding van muziek. De tochten voeren over goed begaanbare wegen en fietspaden. De afstand van de eerste tocht zal zo’n 15 kilometer lang zijn, gedurende het seizoen bouw je op naar zo’n 25 tot 30 kilometer. Tijdens de tocht is er ruimte voor een korte pauze.

Meedoen
Wil je meedoen, meld je dan om 19.30 uur bij Winkelcentrum Heyhoef in de Reeshof (bij restaurant ‘Melati Dua’ en ABN/AMRO bank. Deelname is gratis en op eigen risico. Bij regenachtig weer gaat het evenement niet door. Kom op tijd want om 19.45 uur stipt start de tocht. Het aankomstpunt is gelijk aan het vertrekpunt, zodat je daar nog gezellig wat kan drinken met je medeskaters en -skeelers.

Kijk voor alle tochten op: www.wnsreeshof.nl

Eigen foto.