Wil je graag bijdragen aan  een uniek sportevenement en ben jij gek op de kermis? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Na een fantastische eerste editie zal dit jaar voor de tweede keer de Tilburgse Kermisrun gehouden worden. Een uniek sportevenement waarbij hardlopers verschillende locaties op de kermis en in het centrum van Tilburg verkennen. 

Dit jaar zal de Tilburgse Kermisrun gehouden worden op Zaterdag 20 juli 2019. We verwachten een geweldig evenement met veel enthousiaste deelnemers. 

Voor de run zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (18+) die ons willen helpen het evenement tot een succes te maken. Dus trommel je broer, zus, neefje nichtje, sportclub of vriendengroep bij elkaar en meld je snel aan door een mail te sturen naar: 

Organisatie@tilburgsekermisrun.nl

We vragen je om op 20 juli aanwezig te zijn van 08:00 tot ongeveer 14:00. De taken zullen met name bestaan uit het begeleiden van de lopers (parcoursbewaking) door de verschillende attracties en locaties langs het parcours. 

Je krijgt van ons een lunchpakket en een vergoeding van 20 euro in de vorm van een VVV bon. Bij deelname van groepen van meer dan 10 personen is een hogere vergoeding (voor de clubkas) mogelijk.  Daarnaast maken we er samen met de lopers een geweldige dag van!

Ben je enthousiast geworden over de run, maar loop je zelf liever mee? Dat kan ook! Schrijf je dan in via www.tilburgsekermisrun.nl. Alle deelnemers die ingeschreven hebben voor 1 Juli ontvangen niet alleen een lunchpakket en medaille, maar ook een gratis hardloopshirt!

Tot ziens bij de Tilburgse kermisrun.