Inschrijven kan nog steeds

 

Tilburg, 17 juni 2019

Op vrijdagavond 28 juni a.s. vindt in en om het Willem II Stadion de eerste echte Stadion Run plaats. Inschrijven voor deze unieke hardloopwedstrijd door en om het Koning Willem II stadion kan al geruime tijd. De meeste inschrijvingen zijn voor de Family Run, waarbij ouders met 1 of 2 kinderen de afstand van 1896 meter overbruggen. De inschrijvingen voor de andere afstanden, 5 en 10 km zijn ongeveer gelijk verdeeld. De Stadion Run vindt over minder dan twee weken, op 28 juni plaats en er is nog ruimte voor last-minute inschrijvingen via www.stadionrun-tilburg.nl 

Goede doelen

De gehele opbrengst van de Stadion Run Tilburg gaat naar twee goede doelen: Stichting Willem II Betrokken en de Johan Stekelenburg Stichting. Van iedere inschrijving is een deel van het inschrijfgeld gereserveerd voor de goede doelen. Overige opbrengsten worden gehaald uit de Business Teams die zich ingeschreven hebben, uiteraard sponsoring en op vrijdagavond 28 juni worden nog loten verkocht voor € 5,50, dat in z’n geheel naar de goede doelen gaat. 

Last minute

De organisatie rekent nog op een flink aantal last-minute inschrijvingen deze en volgende week. “Maar om alles in goede banen te leiden, is het fijn dat we snel weten met hoeveel deelnemers we rekening moeten houden. Wacht dus niet te lang, maar schrijf je nu in,” aldus initiatiefnemer en mede-organisator Miel van Berkel.