In de strijd om de volleybaltitel in de Dames Eerste divisie B dreigt het ongemeen spannend te worden. Volley Tilburg staat nog steeds bovenaan, maar voelt de hete adem van concurrenten Vollingo en Sliedrecht Sport in de nek.

Volley Tilburg verloor afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen Ledub met 1-3. Tegelijkertijd bewees Vollingo zowel zichzelf als de Tilburgse club een goede dienst door van directe concurrent Sliedrecht Sport te winnen. Hierdoor staat Volley Tilburg nu met 57 punten bovenaan, op twee punten gevolgd door Vollingo. Daarachter staat Sliedrecht Sport met 54 punten en ook Ledub doet met 53 punten nog volop mee.
Op 9 maart pakken de Tilburgse dames de draad weer op met een uitwedstrijd tegen VC Velden. Een week later volgt de thuiswedstrijd tegen Activia.

Heren Volley Tilburg
De heren van Volley Tilburg hielden in de thuiswedstrijd tegen ZVH lange tijd stand. Na twee nipt verloren sets (22-25 en 23-25) volgde winst in de derde (25-22). De laatste set ging hopeloos verloren met 10-25. Na dit 1-3 verlies bezetten de Tilburgers de voorlaatste plaats in de Topdivisie.

Door: Theo van Etten