De zomervakanties naderen hun einde, tijd dus om de sportieve draad weer op te pakken. Komt jouw clubnieuws ook op 013sporT?

Komend seizoen vind je op 013sporT als vanouds het wekelijkse sportnieuws uit deze regio. Met verrassende foto’s en bijzondere verhalen doen wij verslag van de breedtesport in de regio 013. Ook jouw clubnieuws kan een plekje krijgen op de voorpagina!

Wil je iets melden over jouw vereniging, team of lid,  laat het ons dan weten. Wie weet komen we naar je toe voor een redactioneel artikel met bijpassende foto.
Graag ontvangen we ook ingezonden stukken met redactionele inhoud, indien mogelijk voorzien van een liggende foto. Je kunt je artikel(en) sturen naar:
info@013sport.nl. Elk artikel wordt sowieso geplaatst! Uiteraard behouden wij ons het recht voor om artikelen aan te passen.

Zomerprestaties
Waar velen in de zomer rust hebben genomen, hebben de 013-atleten zeker niet stilgezeten. Zo presteerden Julia van Velthoven, Rick en Robin van Riel optimaal. Bij de EK atletiek onder 20 jaar won Robin van Riel zilver op de 1500 meter. Zijn jongere broer Rick werd in dezelfde race knap vijfde.

Julia van Velthoven won brons op de 5000 meter tijdens de Universiade in Napels (Italië). Een bijzondere prestatie want slechts twee keer eerder won Nederland een medaille tijdens dit evenement. De Universiade is het grootste atletiekevenement ter wereld voor studenten en wordt om de twee jaar georganiseerd.

Met sportieve groet,

Team 013sporT