TILBURG 11 oktober 2020,

Tijd voor een feestje! Jawel hoor, als je een jaar in de running bent heb je alle redenen daarvoor. Het was natuurlijk even afwachten voor Sam en Chris wat de omstandigheden qua maatregelen zouden doen maar gelukkig kon met de strikt genomen veiligheidsmaatregelen het evenement gewoon doorgaan. Onder een stralende zonnestralen werd de birthday run vakkundig aan elkaar gesproken door microfonist Peter Monsigneurs.

Er kon worden ingeschreven op de Mijl of op een 5 kilometer afstand. Om aan alle richtlijnen te voldoen was er plek voor maximaal 250 deelnemers. Er werdt met zo’n 30 personen om het half uur gestart, en op basis van de verwachte eindtijd werd er een serie indeling gemaakt.
Vooral het enthousiasme van de lopers was duidelijk te zien. Vele van hun hadden elkaar al lange tijd niet gezien en waren blij weer ‘ns een wedstrijd te kunnen lopen. De spits werd afgebeten door een run op de mijl, bij de mannen gewonnen door Hassan Mahamed en bij de vrouwen door Kaate Mulders. De rest van uitslagen kan HIER worden teruggekeken.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken: