Op zondag 16 juni vindt de tweede editie van de Besterdmijl plaats. Speciaal voor alle vaders – het is die dag vaderdag – is het onderdeel ‘Paparun’ toegevoegd. Aansluitend aan de Besterdmijl start de Ronde van de Besterd.

De Paparun is een ‘run’ over 400 meter voor jeugd tot ongeveer zeven jaar met een volwassene. Voor de Besterdmijl kunnen deelnemers zich inschrijven voor een wedstrijd over één, twee, drie of vijf mijl. De wedstrijden gaan over ronden van 1600 meter met start en finish op het Besterdplein. De Paparun start op de kruising Molenstraat-Besterdring-Veldhovenring en finisht ook op het Besterdplein, dat die dag volledig is ingericht voor iedereen die er een sportieve en gezellige Vaderdag van wil maken.

Inschrijven en ophalen startnummers
Je kan je voor de Besterdmijl inschrijven bij RUNSHOP Greg van Hest aan het Wilhelminapark 43 in Tilburg. Hier krijg je ook je startnummer mee. De kosten zijn € 3,00 voor de Paparun (twee startnummers), € 3,00 voor de wedstrijd van één, twee of drie mijl en € 5,00 voor de wedstrijd over vijf mijl. Bij de wedstrijd over vijf mijl zijn ereprijzen beschikbaar voor de eerste drie dames en heren.

Programma
09.50 uur: Paparun
10.00 uur: 1, 2, 3 en 5 mijl

Voor meer informatie kan je terecht bij RUNSHOP Greg van Hest (013-5770688).