Het staat nooit stil bij SV Roef!, dat blijkt des te meer met de Softbal Season Finals die in Moergestel georganiseerd gaat worden.

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 september vindt namelijk de ontknoping van de topsportcompetitie in het Nederlandse Softbal plaats op de velden van SV Roef!.

De Season Finals is een weekend vol topsoftbal. Er wordt gestreden om promotie/degradatie naar de Silver League en Golden League. Daarnaast wordt in een best of 3 series de kampioen van Nederland bepaald.

SV Roef! is de laatste jaren met name in het softbal zowel sportief als organisatorisch flink aan de weg aan het timmeren. Zo speelt Roef! Dames 1 sinds 2017 in de hoogste softbalklasse van Nederland; zitten er drie dames in de selectie van het Nederlandse A-team; is er al twee jaar op rij een jeugd EK-Little League georganiseerd en faciliteren ze bij SV Roef! oefenwedstrijden voor het Nederlandse team.

En nu aankomend weekend strijkt, met de Season Finals, de absolute top uit Nederland dus neer in Moergestel. Een absolute must see voor sportliefhebbers.

Op zaterdag worden er promotiewedstrijden gespeeld om 11:00 uur en 13:30 uur . Aansluitend start om 16:00 uur de eerste wedstrijd van de best of 3 in de strijd om het Nederlandse kampioenschap. De eerste dag zal worden afgesloten met een gezellig Brabants feestje.

Op zondag zijn er wederom promotiewedstrijden gespeeld om 10:30 uur en 13:00 uur om vervolgens af te sluiten met de beslissende wedstrijden om 15:30 uur en 17:30 uur, waarna de Nederlands kampioen bekend zal zijn.

Kom dus vooral een kijkje nemen op 23 en/of 24 september op sportpark Stokeind in Moergestel. Gratis entree voor een weekend met topsoftbal en volop gezelligheid.

SEASON