Tilburg, 16 september 2017- Vandaag speelden de JO15-1 van respectievelijk Sarto uit Tilburg en GSBW uit Goirle tegen elkaar. De wedstrijd, die voor de beker werd gespeeld, werd zoals verwacht door Sarto gewonnen met 5-1.

Het nieuwe voetbalseizoen is pas een paar weken oud en traditioneel begint het seizoen met bekerwedstrijden. In een poule van vier nemen de clubs het tegen elkaar op om aan het einde van het seizoen met de felbegeerde prijs ervandoor te gaan

In de poule van Sarto en GSBW zitten ook Gilze en VOAB. Voorafgaand aan deze wedstrijd zat Sarto in een goede flow, ze hadden namelijk de eerste twee wedstrijden met grote overtuiging gewonnen. GSBW daarentegen verloor de eerste wedstrijd nipt van plaatsgenoot VOAB. Desondanks begon de club uit Goirle goed aan de wedstrijd. Toch kwam Sarto als eerste op voorsprong na een fantastisch doelpunt maar al snel revancheerde GSBW zich door te scoren uit een strafschop. Met 1-1 gingen beide ploegen de rust in. Sarto, die in een hogere klasse speelt, stelde in de tweede helft de orde op zaken en liep uit naar 5-1.

Sarto is door deze winst groepshoofd van de poule geworden. GSBW speelt aankomende woensdag nog tegen Goirle om de 3de plek.

Door: Niels Verzijlberg | @NielsTilburg

Klik op de eerste afbeelding om de serie in een slide-show te bekijken: