Op vrijdag 9 november vond de tweede New Care Sportambassadeur bijeenkomst plaats. Op deze dag kwamen een groot aantal van de sportambassadeurs naar het kantoor in Waalwijk. Wederom een ontzettend leuke en informatieve dag!

Net als vorig jaar kregen de topsporters een lezing van orthomoleculair therapeut Margo Peinemann. Ze gaf de ambassadeurs verhelderende en nieuwe inzichten over voeding en suppletie voor een optimale prestatie, specifiek gericht op het bindweefsel. Daarna was het tijd voor een lekkere en gezonde lunch boordevol eiwitten, vetzuren en vitaminen, verzorgd door niemand minder dan Fons Mallien. Als afsluiter werd er een New Care Topsportquiz gehouden, waarbij handbiker Tim de Vries er met de winst vandoor ging.

‘Tijdens deze inspirerende en leerzame dag was er volop gelegenheid voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen. Hierdoor ontstond een mooie chemie tussen onze ambassadeurs, die allemaal werken aan eenzelfde doel: het leveren van topsportprestaties. Ontzettend trots zijn we op onze toppers en dat ze New Care hebben uitgekozen om bij te dragen aan het bereiken van hun ultieme doel. We willen onze ambassadeurs bedanken en zijn enorm blij dat we samen met hen een meer dan geslaagde dag hebben weten neer te zetten”, aldus directeur Frank Menue.

Meer informatie over New Care en topsport? Ga naar www.new-care.nl/topsport. Kijk daarnaast voor al hun ambassadeurs op www.new-care.nl/sponsoring/.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken.