Eén, drie of vijf Engelse mijlen, een KidsRun en een FunRun zijn de ingrediënten van de Besterd Mijl, die komende zondag 19 juni wordt verlopen. Na afloop komt iedereen samen op het Besterdplein voor een hapje, drankje en meer gezelligheid.

Besterd Mijl
De Besterd Mijl is een hardloopevent door de wijk Loven/Besterd. Het stratencircuit meet 1630 meter dat één, drie of vijf keer gelopen kan worden. De route loopt door de aangrenzende woonwijken rondom het Besterdplein.

KidsRun
Voor de jeugd is er de KidsRun over een parcours van 250 meter die in verschillende leeftijdscategorieën wordt gelopen. De allerkleinsten mogen een begeleider meenemen.

FunRun
De dag wordt afgesloten met een FunRun. Onder het motto ‘Je kunt m’n rug op’ ga je de uitdaging aan om met je vriendin of vriend op je rug drie rondjes van 250 meter te lopen. Hilariteit is verzekerd!

Meer Fun
Op het Besterdplein, het centrale punt van de dag, is zondagmiddag (Vaderdag) een gezellig terras met verschillende activiteiten voor de kinderen. Behalve enkele speeltoestellen kunnen de kinderen ook meedoen aan een leuke KidsRun van twee rondjes van 250 meter óp het Besterdplein.

Voorinschrijven kan tot en met 15 juni 2022 via de website www.debesterdmijl.nl.