TILBURG – Sinds 1 september is de gemeente Tilburg een nieuwe vereniging rijker: Handball Tilburg. Niemand had gedacht dat een nieuwe sportclub in coronatijd zo’n flitsende start zou maken. Binnen een maand staat het ledenaantal al op 60 leden. Handball Tilburg heeft op dit moment 2 overvolle damescompetitieteams en na jarenlange afwezigheid is er zelfs weer een herencompetitieteam in Tilburg! Niemand had dit durven dromen vorig jaar, toen een klein clubje dames vanuit de studentenhandbalvereniging de sprong waagde om een nieuwe vereniging te starten.
Naast de fanatieke competitie- en trainingsleden zijn er ook enthousiaste coaches en trainers aangehaakt om het aanwezige enthousiasme en de drive nog eens te versterken. Een van hen is oud-eredivisiecoach René van Someren, die afgelopen jaar is verhuisd naar het Brabantse land. Naast alle spelplezier ziet hij ook al een kampioenschap zeker zitten.
Handball Tilburg is een vereniging die openstaat voor iedereen: beginners, gevorderden, heren of dames; het maakt niet uit. De internationale naam werpt ook al zijn vruchten af. Zo zijn er al leden uit 4 verschillenden landen uit Europa.
De dromen voor komend jaar: een goede jeugdopleiding opzetten voor alle leeftijden, een mooi beachhandbaltoernooi organiseren en nu we toch op weg zijn, zouden we heel graag 100 leden willen halen dit jaar.
Ga naar www.handballtilburg.nl voor meer informatie.
Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram.
Instagram: Handball_Tilburg
Facebook: Handball Tilburg

Tilburg – 29. Training Handbal Tilburg.