Ttv LUTO start in Tilburg met  OldStars tafeltennis. Dat doet ze in nauwe samenwerking met Nationaal Ouderenfonds, Sportbedrijf Tilburg en Contour de Twern. OldStars is bedoeld voor 55-plussers die binnen een gezellige vereniging willen werken aan hun gezondheid. Niemand minder dan tweevoudig Europees kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop verzorgt de kick-off met een clinic op woensdag 14 oktober.  Zij is ambassadeur van OldStars tafeltennis en zij zet zich in om ouderen in beweging te  krijgen en fit te houden.
OldStars voor een betere levenskwaliteit voor ouderen
Met OldStars biedt ttv LUTO ouderen aangepaste spelvormen aan voor tafeltennis op latere leeftijd. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijsgroep 55+. Het spel tafelteenis is een laagdrempelige sport, die zonder aanpassing tot op latere leeftijd kan worden beoefend. Ervaring met tafeltennis is niet echt nodig en LUTO zorgt eventueel wel voor een batje.Er worden ook diverse beweegvormen aangeboden volgens het Athletic Skills Model van beweegstrateeg René Wormhoudt. Deelnemers worden hierbij geholpen door een OldStars begeleider. Ook is er ruimte voor het sociale aspect met een kopje koffie en een gezellig gesprek.
Kick-off OldStars tafeltennis 14 oktober bij LUTO
De kick-off is op 14 oktober bij ttv LUTO, Jan Aartestraat 18, 5017 ED Tilburg en start om 10.00 uur. Vanaf 09.30 uur staat de koffie klaar. Het programma ziet er als volgt uit:
09.30 uur koffie/thee en ontvangst
10.00 uur opening door Bettine Vriesekoop
10.15 uur  introductie OldStars tafeltennis in de zaal
11.00 uur afronding in de zaal
11.15 uur afsluiting
Tijdens deze ochtend willen we je OldStars tafeltennis zelf laten ervaren. Tijdens het evenement houden wij rekening met de RIVM maatregelen.
Aanmelden en contact
Voor alle vragen over OldStars tafeltennis kan je contact opnemen met Marcel van der Wegen, 06 1425 5474. Aanmelden kan via luto.oldstars@gmail.com 
We zien je reactie graag tegemoet en hopelijk tot 14 oktober.