Handbalvereniging White Demons (Berkel-Enschot) is bezig om voor het seizoen 2022-2023 een nieuw team te bouwen waarbij we op zoek zijn naar een 1e keepster. 
Binnen de dameskant is er een meerjarenbeleid gericht op het spelen in de 2e divisie. Een niveau dat twee treden hoger is dan de eerste klasse waarin de hoofdmacht nu speelt. De vereniging laat de ambitie niet afhangen van hoe de wind waait. Zij gaat heel gericht met hun visie op de toekomst te werk. Jeugdige talenten worden bij de arm gepakt. Trainingsintensiteit wordt opgehoogd. Bovendien wordt naast talentontwikkeling veel tijd en energie gestoken in het herkennen van het ‘verborgen’  maar toch echt aanwezige talent bij de jeugdspeelsters.
Wij trainen op maandag en donderdagavond, op zaterdagavond spelen we onze thuiswedstrijden. Wij zijn een handballend team dat graag op snelheid wil spelen en verdedigen graag offensief. Er komt een goede mix tussen plezier en prestatie en een mooie combinatie van jeugd (vanaf 2004) en jong-ervaren speelsters (25/26 jaar).
Wil jij de uitdaging aan gaan en onze keepster worden, dan hebben wij een plekje voor je.
Neem contact met ons op via tc@white-demons.nl
©Foto; White Demons