Het Brabantse voedingssupplementenbedrijf New Care doneert dankzij de tomeloze inzet van drogisterijen, apotheken en reformwinkels in heel Nederland € 16.000,- aan Villa Pardoes

New Care Supplements trok zijn gedurfde zeven mijlslaarzen aan en pardoes werden 32.000 exclusieve Villa Pardoes vitamine D3 verpakkingen verkocht. Met iedere Villa Pardoes Vitamine D3 doneerde New Care 0,50 cent aan deze sprookjesachtige stichting.

Zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels in heel Nederland zetten zich met een ongekend en bevlogen enthousiasme in om deze bijzondere actie tot leven te brengen. Maar niet alleen in winkels, ook online, in voetbalstadions en langs de snelweg werd met dit speciale voedingssupplement aandacht gevraagd voor vitamine D3, het immuunsysteem en Villa Pardoes.

Directie en medewerkers van New Care  zijn enorm trots en dankbaar dat ze als Partner van Villa Pardoes op deze unieke wijze met hun gezondheidsproducten een bijdrage hebben mogen leveren aan onvergetelijke vakantiebelevingen in de betoverende Villa.