Zoals de laatste jaren gebruikelijk zal er bij de CZ Tilburg Ten Miles weer een team aanwezig zijn om lopers naar een juiste tijd te begeleiden. Afgelopen weekeinde was een groot aantal van hen bijeen bij Runshop Greg van Hest voor de fotosessie. Dit jaar zijn er zelfs twee teams.

Voor de CZ 10 mijlen kunnen deelnemers gebruik maken van een tempomaker (pacer) voor de volgende richttijden: 1 uur 10, 1 uur 20, 1 uur 30, 1 uur 40 of 1 uur 50. De pacers voor deze tijden zijn goed herkenbaar aan het shirt dat ze dragen. Ze gaan van start vanuit de startvakken C en D en stellen zich tijdig per tijd op bij een grote ballon die aan het hek bij het betreffende vak hangt. De start voor deze groepen is om 13.45 uur. Voor de snelste groep (1 uur 10) geldt dat het parcours dan vrij is.

De andere groep pacers betreft het onderdeel De WeverTTM4YOU. Iedereen met een beperking die niet bij de hoofdonderdelen kan of wil starten kan zich aanmelden voor deelname aan dit onderdeel. Er wordt op 3 afstanden gestart met De Wever TTM4YOU. De eerste start is om 10 uur 50 direct achter de Familyrun ver 2 kilometer. Tempo 6 km per uur. De tweede start is om 11.05 direct na de start van de Cityrun. Tempo 8 km per uur. En de derde start is om 12.10 na de trimloop 10 km, tempo 10 km per uur.

Voor diverse onderdelen van CZ Tilburg Ten Miles op zondag 1 september is inschrijven nog steeds mogelijk. Ook de deelname aan de CZ TTM Wandeltocht op zaterdag 31 augustus is nog mogelijk.’