Onder belangstelling en applaus van zo’n 200 supporters betraden de spelers en staf van Willem II vandaag voor het eerst in het nieuwe seizoen het trainingsveld achter het Koning Willem II stadion. 

Supporters die de enorme hitte hadden getrotseerd, genoten van een overheerlijk ijsje en zagen hoe de Tricolores in een geheel vernieuwde kledinglijn hun eerste training afwerkte. Wat meteen opviel was het nieuwe logo van DESTIL welke dit seizoen op alle tenues te bewonderen zal zijn. Vind hier meer informatie over de vernieuwde uitstraling van onze hoofdsponsor.

Selectie
In de trainingsgroep van Adrie Koster ontbraken naast keeper Michael Wood ook de Griekse aanvallers Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis. Deze spelers genieten van een extra week rust na interlandverplichtingen en sluiten komende week aan bij de groep.

Trainingstijden vervroegd
Wegens de verwachte hoge temperaturen zijn de trainingstijden voor de rest van de week vervroegd. Klik hier voor het actuele trainingsprogramma.

Wedstrijden in de regio
Aanstaande zaterdag speelt Willem II de eerste vriendschappelijke wedstrijd in Diessen tegen RKDSV. Op 2 augustus begint Willem II met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle aan de competitie. Het volledige oefen- en competitieprogramma vind je hier.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken: