Zondag 15 september gaat de boeken in als de “geboortedag” van de BBT Volleybalschool. Ronald Lacroes opende de deuren met zijn Be Better Training in Sportcomplex T-kwadraat, om daar voor de eerste keer meer dan 50 jonge volleyballers uit de Regio en ver daarbuiten hun volleybalskills verder te ontwikkelen. Samen met een professioneel keurkorps aan trainers hebben zij deze talenten (tussen de 10 en 17 jaar) op geheel eigen wijze getraind. Ronald heeft jarenlang samenwerkingen gehad met gerenommeerde jeugdverenigingen zoals Sliedrecht Sport en Next Volley Dordrecht, maar zijn ambitie reikt verder. Afgelopen zondag werd dus het officiële begin van de BBT Volleybalschool gevierd met zijn team en wat was het een prachtige volleybaldag!

Zo werd er door o.a. Arie van Wolferen, Bart van Laar, Jan Goossen, Erik Koppelaar en natuurlijk Ronald zelf op 6 verschillende velden getraind op verbetering van hun techniek, verder ontwikkelen van hun fysieke mogelijkheden en werden zij begeleid op mentaal en tactisch vlak. Ook was Michiel de Ruijter aanwezig van Talents-in-life, om iedereen te testen volgens het wereldwijd bekende Action Type model. Zo werd er een mooi inzicht gegeven in ieders kwaliteiten, ieder zijn eigen manier van trainen en in ieders (on)mogelijkheden op al deze vlakken. Waardevol voor zowel het talent, als voor de trainers! De eerste dag vloog voorbij en het enthousiasme droop van alle aanwezigen af. Fantastisch om te zien en mee te maken en uniek in zijn soort. 

Het fijne van de BBT Volleybalschool is dat er in principe geen selectie is. Iedereen die zich om wat voor reden dan ook verder wil ontwikkelen in het volleybal is welkom. Door de uitstekende faciliteiten en begeleiding is er altijd ruimte voor meer talent. Want BBT vind een onontwikkeld talent een doodzonde. Voor elk niveau en elke leeftijd heeft Ronald zijn team een mooi programma ontwikkeld. Enige vereiste is een enorme drive, inzet en vooral: PLEZIER!

Naast de 22 reguliere trainingen op de zondagen, zorgt de BBT Volleybalschool ook voor voldoende wedstrijdelementen. Toernooitjes worden georganiseerd of er wordt deelgenomen aan vooraanstaande jeugdtoernooien in binnen en buitenland. Hét hoogtepunt van jaar vind plaats op de United World Games in Oostenrijk. 

Ben je ook geïnteresseerd en wil jij bovenstaande aan den lijve ondervinden? As zondag is al je eerste kans. Om 12:00 is de BBT Volleybalschool weer in volle glorie aanwezig in het T-kwadraat in Tilburg. Binnenlopen mag altijd, opgeven via de mail  zou helemaal super zijn.

Wil je meer weten of wil je even melden dat het met jouw drive, inzet en plezier in het volleybal wel goed zit? info@bebettertraining.nl 

© Foto: BBT.