Op zaterdag 25 mei vindt de 9e editie van de PUURloop plaats op een bijzondere omloop van 5 kilometer op de terreinen van abdij Koningshoeven. De opbrengst na aftrek van de kosten is in zijn geheel voor Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Met het hele gezin plezier maken en de batterij opladen! Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren en verwelkomt jaarlijks zo’n 600 gezinnen

Voor dit bijzondere evenement zijn de topnummers (1, 2 en 3) nog beschikbaar die we bij opbod willen verkopen. Wie een bod doet op deze nummers zal het startnummer plus een ingelijste versie kort voor de start ontvangen uit handen van de abt of prior van de abdij. Daarnaast krijgt hij of zij een gratis startnummer voor een afstand naar keuze bij de 2e Tilburgse Kermisrun op zaterdag 20 juli 2019 of de CZ Tilburg Ten Miles / CZ TTM Wandeltocht in het weekeinde van 31 augustus/1 september. Inclusief het speciale shirt voor het betreffende evenement. 

Bieden kan vanaf 50 euro per startnummer tot woensdag 22 mei 22.00 uur via een mail naar henkvandoremalen@tilburgtenmiles.nl .