Om zich goed voor te bereiden op de Tilburg Ten Miles op 26 september, zijn ruim 130 lopers en loopsters gestart met de officiële Tilburg Ten Miles clinics.

Afgelopen week zijn ruim 130 deelnemers gestart met hun voorbereiding op Tilburgs grootste sportevenement: de CZ Tilburg Ten Miles. Verdeeld over diverse trainingsgroepen, met elk een eigen niveau wordt gewerkt aan conditie, duurvermogen, snelheid en hardlooptechniek. En wat een leuke groepen hebben we weer! Deelnemers hebben zichtbaar plezier in de trainingen. Je kunt de groepen tegenkomen op dinsdagavond in de Oude Warande of op woensdagavond in de omgeving van Moerenburg.

De TTM-clinics zijn voor de beginnende en recreatieve loper. Er zijn trainingsgroepen voor deelname aan de 5 km City Run, 10 km of 10 EM (16,1 km). Elke groep bereidt zich voor onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers. 

Inschrijven voor de TTM clinics kan nog tot 15 juli.
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse trainingsbijeenkomsten, ook in de vakantieperiode, begeleiding en advies door ervaren trainers, trainingslogboek voor overige trainingen en een speciaal TTM clinicstrainingsshirt. 

Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.

©Foto; TTM clinics.