Rings Goirle begint het nieuwe jaar met een bijzondere Bicycling Club Ride. Op vrijdag 3 februari gaan ze niet alleen een stukkie fietsen, maar onthullen ze ook de cover van de nieuwe Bicycling. Niemand minder dan columnist Leo Alkemade siert de cover van het nieuwe nummer. En waar kan de cover beter onthult worden dan bij Rings Goirle, de fietsenmaker van Leo?

Bicycling Club Ride Rings Goirle

Vanwege de invallende duisternis start deze Bicycling Club op vrijdag 3 februari al om 15 uur. Start en finish bij Rings Goirle aan de Poppelseweg 1-2. Deelname is als altijd gratis. De route over 40 kilometer zal grotendeels verhard zijn, maar ook gedeeltelijk onverhard. Gravelbikes en mountainbikes zijn dus ook welkom.

Leo Alkemade op de cover

Aansluitend aan de Bicycling Club Ride onthult Leo Alkemade zijn eigen cover. En misschien zingt hij ook nog wel. Vanzelfsprekend krijgt iedereen na afloop de nieuwe Bicycling mee. Voor een drankje na afloop wordt gezorgd.

Laat weten of je erbij bent. Laat dat svp weten via het event op onze Facebookpaginaof via onze Strava Club.

Begin het nieuwe jaar ook goed en maak gebruik van onze aanbieding Fit het Nieuwe Jaar in! Daarmee scoor je voordelig een abonnement van 4 nummers + een online cursus!