Sportminnend Tilburg opgelet! Vrijdagavond 27 januari vindt na twee jaar afwezigheid het Tilburgs Sportgala weer plaats. Tijdens deze feestelijke avond met diverse optredens, waaronder Leo Alkemade, en een after-party met een hapje en een drankje, worden de gemeentelijke sportprijzen voor sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger en de jeugdsportstimuleringsprijs 2022 uitgereikt. Wie van de genomineerden gaan er met de titels naar huis? Tot en met 21 januari kun je nog stemmen op je favorieten via www.bd.nl/sportverkiezing en op die manier meebepalen wie de felbegeerde prijzen winnen. 

De organisatie van het Tilburgs Sportgala is blij dat kampioenen en sportvrijwilligers uit de gemeente Tilburg weer een podium krijgen en in het zonnetje gezet kunnen worden. Maar zij hebben jou daarbij wel nodig! Laten we massaal onze sporters en sportvrijwilligers eren en samen zorgen voor een gezellige en goed gevulde Schouwburg Tilburg! Iedereen is welkom (dresscode is casual chic), maar je hebt wel een kaartje nodig om binnen te komen. Via www.tilburgssportgala.nl bestel je eenvoudig gratis tickets. Vol = vol dus wacht niet te lang. Zien we jou vrijdagavond 27 januari? 

Kijk voor een overzicht van alle genomineerden, een impressie van het laatste Sportgala (2019) en de namen van alle partners en sponsors die deze avond mede mogelijk maken op www.tilburgssportgala.nl.