Per 1 januari aanstaande dopen wij Sportinstituut Ooms om tot Sportpiazza Tilburg Reeshof en Sportpiazza Tilburg Noord. 

Sinds oktober 2017 is ondernemer Arjan Demers aangetrokken bij Sportinstituut Ooms met de intentie het aandelenpakket van onze naamgever Peter Ooms over te nemen. Vanaf 1 januari is het dan uiteindelijk zover en gaat Peter genieten van zijn welverdiende pensioen

Ruim 50 jaar hebben Peter en Paula zich ingespannen om de beste sportschool van Tilburg en wijde omgeving te zijn en blijven en ook landelijk waren ze altijd een pionier door telkenmale nieuwe trends te introduceren. Wij danken Peter en Paula voor deze prachtige prestatie en wensen beiden een gelukkige en gezonde toekomst toe.

Voor leden verandert er buiten de naamswijziging op het eerste gezicht niets. Door de samenvoeging van alle Sportpiazza-clubs kunnen wij onze leden echter wel meer voordelen bieden en nog beter van dienst zijn om uw persoonlijke doelstellingen te behalen.

Sportpiazza heeft namelijk fitnesscentra in de Reeshof, Tilburg Noord, Berkel-Enschot (voormalige Joop Ooms sportschool) en in Malden (nabij Nijmegen). Door de samenvoeging zijn er voor onze leden diverse mogelijkheden om op alle locaties te mogen sporten.

Met dank aan Signcentral uit Tilburg, heeft het complex al een Sportpiazza uitstraling. De komende maand zal er in de Reeshof naast een complete metamorfose ook volledig nieuwe apparatuur en een compleet andere inrichting geplaatst worden.

De focus zal nog meer op individuele begeleiding en het behalen van persoonlijke doelen komen te liggen.

Voor de locatie in Noord zal er tevens een nieuwe formule gestart worden gericht op lady’s only. Hierover later meer!

Zou jij ook willen sporten op één van onze locaties? Vraag dan via www.sportpiazza.nl een proefles aan.