Op vrijdag 6 november vond alweer de vierde New Care Sportambassadeur bijeenkomst plaats. Normaal gesproken op het kantoor in Waalwijk, dit keer door de omstandigheden online. Maar het mocht de pret niet drukken. Maar liefst 30 sporters uit meer dan 20 verschillende takken van sport zaten gedreven achter de laptop. Wederom een ontzettend leuke en informatieve dag!

Net als voorgaande jaren kregen de topsporters een lezing van orthomoleculair therapeut Margo Peinemann. Ze gaf de ambassadeurs verhelderende en nieuwe inzichten over voeding en suppletie voor een optimale prestatie, specifiek gericht op het immuunsysteem en het bioritme. Als afsluiter werd de gebruikelijke New Care Topsportquiz gehouden, waarbij atleet en fysio Jonathan Mutebwa er met de winst vandoor ging.

‘’Tijdens deze inspirerende en leerzame dag was er weer volop gelegenheid voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen. Hierdoor ontstond, ook online, een mooie chemie tussen onze ambassadeurs, die allemaal werken aan eenzelfde doel: het leveren van topsportprestaties. Ontzettend trots zijn we op onze toppers en dat ze New Care hebben uitgekozen om bij te dragen aan het bereiken van hun ultieme doel. We willen onze ambassadeurs wederom bedanken en zijn enorm blij dat we samen met hen, ondanks alle omstandigheden, een meer dan geslaagde dag hebben weten neer te zetten”, aldus directeur Frank Menue.

Meer informatie over New Care en topsport? Ga naar www.new-care.nl/zuiver-presteren. Kijk daarnaast voor al hun ambassadeurs op www.new-care.nl/sponsoring/.