In navolging van de vele succesverhalen uit Wales, Engeland en verschillende Nederlandse clubs, nu ook bij Rugby Club Tilburg.
De contactloze spelvariant van rugby: Old stars Walking Rugby.

Old stars Walking Rugby is een leuke, aangepaste spelvorm op het traditionele rugby en speciaal ontwikkeld voor ouderen. Een spel waarbij we (snel)wandelend onderhands overgooien met een rugbybal op een veld met aangepaste afmetingen. Er is minder fysiek contact (dus minder kans op blessures) en de focus ligt op bewegen en plezier.

Kortom, alle goede dingen van rugby maar dan in een nieuw jasje,
waardoor iedereen mee kan doen en mee kan bewegen.

Voor wie?
Deze spelvorm is bedoeld voor mannen, vrouwen, oud rugbyers, ouders van (jeugd)leden maar ook spelers zonder enige rugby ervaring. Voor iedereen die blij wordt van buiten bewegen, een keer iets nieuws wil proberen, een lang leven actief bezig wil zijn, niet meer mee wil of kan doen bij de reguliere rugby competitie, maar wel de flexibiliteit van het rugby kan waarderen of het leuk vindt om nieuwe contacten op te doen.

We laten je graag kennismaken..
De introductie les, met warming up en leuke spelvormen volgens het Athletic skills Model, wordt begeleid door een oud-aanvoerder van het Nederlands team.
Trek dus je sportieve broek en schoenen met profiel aan en kom kennismaken met dit spel en proef de gezelligheid op onze club. Het spreekt voor zich dat je geen lid hoeft te zijn en dat deze bijeenkomst gratis is.

Je bent van harte welkom op onze eerste bijeenkomst op

vrijdag 30 september bij Rugby Club Tilburg op de Bredaseweg 560 in Tilburg.

De Kick Off is om 20.00 uur en na afloop volgt traditiegetrouw een 3e helft.