Moergestel – Zaterdag 20 April, tijdens het paasweekend, spelen de dames Roef! hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Golden League Softball, de hoogste afdeling van Nederland.
Om 14u wordt de eerste pitch gegooid op het veld van HSV Roef! op Stokeind 13 in Moergestel en u bent allemaal welkom om deze snelle, veelzijdige sport te komen bekijken. 

Na de eerste twee seizoenen in de Golden League, met een mooi resultaat te hebben af gesloten wil het dames team van HSB Roef! meer. “Een derde en vierde plaats van Nederland is mooi, maar er zit nog meer in dit team en dat gaan we dit seizoen laten zien”- aldus coach Jeroen Swers. “We zijn de afgelopen twee jaar volwassener geworden in het benaderen van het spel en beseffen allemaal welke kwaliteiten en mogelijkheden we hebben: we zijn klaar om voor de finaleplek te spelen”. Tijdens het voorseizoen heeft het team al goede prestaties geleverd door de Indoor Cup te winnen in januari. Maar vooral door de finale van het Mastenbroek toernooi te halen afgelopen maart, hebben ze kunnen zien waar ze toe in staat zijn. “De afgelopen jaren zijn er steeds slechts kleine veranderingen geweest binnen het team. We kennen elkaar door en door en de nieuwste teamleden worden dan ook snel opgenomen in de Brabantse warmte, mede hierdoor zijn we een sterk team.” Spring lekker op de fiets op 20 april naar Stokeind en maak kennis met deze sport en dit gemotiveerde top team in uw omgeving.

En wil u er lekker op uit tijdens de paasdagen zelf?

Ook op 2e paasdag, 22 april, worden er vanaf 14u twee enerverende Golden League wedstrijden gespeeld door Dames 1 Roef! 

De tribunes staan klaar, dus u bent van harte welkom.

Bron: Roef.