Hoewel Pasen dit jaar op 16 en 17 april valt werd de jaarlijkse Paasmix voor de leden al op 8 april gespeeld bij Petanque Vereniging Voor Ons Plezier te Udenhout. Reden was dat er op 15 april het maandelijkse Mini-Mix toernooi gepland staat, waar iedereen aan mag deelnemen.

Al vroeg kwamen de eerste leden naar Sportpark Zeshoeven te Udenhout om zich in te schrijven voor deze Paasmix en bij aanvang van het toernooi om 1330 uur waren 35 leden van de vereniging aanwezig terwijl ook nog eens 8 leden VOP vertegenwoordigden bij het eindtoernooi Dorpen Winter te Diessen.

Schitterend weer zorgde ervoor dat de stemming er goed in zat en het terras gedurende het hele toernooi goed bezet was. Alle leden werden tijdens het hele toernooi door verwend met gevulde eieren, toastjes met ei en voor de liefhebbers waren er glaasjes advocaat met slagroom.

De paasstemming zat er dus goed in en bij sommigen is waarschijnlijk het cholesterolgehalte ook wel wat gestegen….Na afloop van de derde speelronde kon de eindstand worden opgemaakt en nadat de organisatie bedankt was voor het vlekkeloos verlopen toernooi kon de uitslag bekend worden gemaakt:

1. Ineke Nooijen 3+26

2. Frans Damen 3+25

3. Gerard van Ree 3+19

4. Martha Haens 3+7

5. Patrice Viguurs 2+17

6. Walter Vialle 2+14

7. Jos van Hest 2+10

De aanmoedigingsprijs werd dit toernooi gewonnen door Jan-Karel Verhulst.

Alle overige deelnemers gingen niet met lege handen naar huis, iedereen kreeg een zestal eieren mee naar huis.

Alle prijswinnaars proficiat!

Het volgende toernooi staat open voor iedereen, U hoeft geen lid te zijn van een Vereniging of de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). Dit toeernooi, een Mini-Mix, wordt gehouden op 15 april a.s. op ons terrein op sportpark Zeshoeven te Udenhout. Inschrijven kan vanaf 1300 uur, aanvang toernooi is om 1330 uur en de prijsuitreiking om ongeveer 1700 uur. De kosten zijn slechts 2 euro p.p. en hiervoor kunt U prijzen winnen in de vorm van levensmiddelenpakketten.

Bent U geïnteresseerd in onze sport en wilt U meer weten? Kom dan gerust eens langs tijdens een van onze clubmiddagen, dinsdag- en zaterdagmiddag tussen 1300 uur en 1700 uur of op donderdagavond van 1900 tot ongeveer 2230 uur. Ook op onze website kunt U meer informatie vinden: WWW.VOPUDENHOUT.NL De koffie staat klaar!