In deze nieuwsflits vragen we speciale aandacht voor aanbieders van sport- of beweegactiviteiten. Op woensdag 13 maart was de startbijeenkomst voor het eerste enige echte sport- en beweegfestival dat we eind augustus/begin september in Tilburg gaan organiseren. Wil je daar jouw aanbod of activiteiten presenteren dan kun je dat tot en met 24 april doen. Of je nu een vereniging of ondernemende sportaanbieder vertegenwoordigt, of met een groepje vrijwilligers iets doet, met bedrijven toewerkt naar een evenement, iedereen is welkom om zijn of aanbod kenbaar te maken om in het Spoorpark te presenteren of via de open dagen in het weekend ervoor.

Inspirerende kick-off Just Move Festival
Op woensdagavond 13 maart hebben we met heel veel verschillende enthousiaste sport- en beweegaanbieders, zorg- & welzijnsorganisaties, scholen, Sportbedrijf Tilburg, Gemeente Tilburg en andere geïnteresseerden een inspirerende avond gehad rondom het Just Move Festival. Om van het Just Move Festival een daverend succes te maken, hebben we iedereen nodig en zijn we dus op zoek naar zoveel mogelijk sport- en beweegaanbieders die tijdens het festival graag hun aanbod willen presenteren of demonstreren.

Over het Just Move Festival 
Het Just Move Festival is het allereerste (gratis toegankelijke) Tilburgse sport- en beweegfestival dat plaatsvindt in het Spoorpark. Het doel van het festival is zoveel mogelijk Tilburgers duurzaam in beweging krijgen. Álle Tilburgers zijn welkom, jong en oud, sportief en niet sportief.

We nodigen je uit om jouw club, vereniging of activiteit te presenteren aan alle Tilburgers tijdens het festival, op een of beide van de dagen, de hele dag of een dagdeel. Claim jouw gratis plek in het Spoorpark om tijdens het festivalweekend demonstraties te geven en/of Tilburgers jouw activiteit zelf te laten ervaren. Doe je mee dan betekent dat meer zichtbaarheid voor jouw activiteiten, club of vereniging onder een brede doelgroep en daarmee de mogelijkheid om nieuwe leden te werven. Wij regelen de ruimte, jij regelt de activiteit.

Samen zorgen we voor promotie en marketing om zoveel mogelijk Tilburgers naar het festival toe te trekken en dus ook kennis te laten maken met jou. In het weekend voorafgaand aan het festival, op 31 augustus en 1 september, organiseren we open dagen waarin we zoveel mogelijk aanbieders motiveren hun deuren open te zetten voor alle Tilburgers. Je kiest zelf of je hieraan deel wil nemen en op welke dagdelen en op welke manier. Alles kan, niets moet. Meer weten? Klik op onderstaande link of mail naar info@justmovefestival.nl of bel onze projectleider Chiara Otten op 06-26 59 46 51.

Wil jij graag een plek voor jouw sport- en beweegaanbod reserveren tijdens het festival? Meld jouw aanbod dan snel via de WEBSITE aan en dan zien we je heel graag op zaterdag 7 en/of zondag 8 september in het Spoorpark Tilburg. Samen brengen en houden we (nog) meer Tilburgers in beweging!