De Uithof in Den Haag was van 20 tot en met 23 februari 2020 het toneel voor de Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap kunstrijden. De Challenge Cup is een wedstrijd waarin jonge, aanstormende talenten in de leeftijd van 10 jaar tot de senioren de kans krijgen zich op mondiaal niveau te meten.

Voor de Nederlandse deelnemers stonden ook de nationale titels op het spel. De beste Nederlander in iedere categorie wordt Nederlands kampioen.

In nationale selectiewedstrijden en internationale ISU wedstrijden hebben de rijders de benodigde punten bij elkaar gereden om zich te kwalificeren voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap.

Na 4x zilver nu goud na voor Julia van Dijk  op Nederlands Kampioenschap kunstrijden 

In de categorie Advanced Novice (veld van 37 rijdsters)  reed Tilburgse  Julia van Dijk (13) twee sterke küren  met triple sprongen die goed waren voor  een puntentotaal van  103,21  en de 1e plaats op het podium.  In de Challenge Cup eindigde zij in het internationale veld op een mooie 4e plaats. Julia  rijdt het tweede  in jaar Advanced  Novice en na 4x de zilveren medaille te hebben gewonnen op het Nederlands Kampioenschap  in diverse categorieën heeft zij met hard trainen en een groot doorzettingsvermogen haar doel bereikt en mag  na vandaag de titel Nederlands Kampioene kunstrijden op haar naam schrijven.

Julia wordt  getraind door het trainersteam van Kunstrijvereniging De Drechtsteden en werd in Den Haag  gecoacht door Marieke Ter-Kruithof en Nicole Goossens.