Na een warme zomer is het heerlijk om in een kano over één van de koele beekjes of riviertjes in Brabant te varen en te genieten van de natuur vanaf de waterkant.

Heb je interesse in leren kanoën, kom dan eens naar de “open clubavond” bij Kano Club Tilburg. Wij hebben als club allerlei typen boten in bezit, er is gelegenheid genoeg om die eens uit te proberen.

Vanaf vrijdagavond 6 september is er weer een “open clubavond”, waarvoor je van harte wordt uitgenodigd om met het kanoën kennis te komen maken. Ben je ‘n volwassene, dan kun je na een korte introductiecursus, zelf, of in een groep gaan varen.

Een introductiecursus omvat  3 vrijdagavonden, waarin we je de beginselen van het kanovaren bijbrengen. Daarna kun je de rest van het jaar, net als onze vaste leden, genieten van meerdere kanotochten en ben je voor de rest van dat jaar vrijblijvend lid van de kanoclub. Goed om te weten: met een normale conditie kom je in een kano een heel eind.

Onze club zit aan het Wilhelminakanaal. Het adres is Beekse Bergen 7 Hilvarenbeek. Bij de hoofdingang van het recreatiepark “De Beekse Bergen”  zie je links een wegwijzer naar onze club. 

Mocht je je aangesproken voelen, neem dan contact met ons op via info@kanoclubtilburg.nl, of met een van onze bestuursleden op tel. 06 506 271 04 (Hans) of 06 21231821 (Peter) dan zorgen wij ervoor dat iemand je op onze clubavond begeleidt en dan wordt het vast en zeker een plezierige kanoavond. 

Voor meer info zie ook onze website: kanoclubtilburg.nl

We beginnen rond 19:30 uur. 

Kom je eerder, dan zie je de rest van onze actieve kanovaarders en heb je een idee hoe het er op zo’n clubavond aan toe gaat.

Namens Kano Club Tilburg