De Warandeloop is na een tweejarig uitstapje naar Beekse Bergen weer terug in Tilburg, in het Stadsbos 013 (Oude Warande). De inschrijving is vanaf nu geopend.

Op 22, 23 en 24 november staat het Tilburgse bos -in de achtertuin van Tilburg University- weer drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport, van gezonde strijd en gezelligheid. En zoals altijd blijft Warandeloop vernieuwen.

Drie dagen Warandeloop Tilburg
Het grootste cross event van Nederland beslaat als vanouds drie dagen. De start op vrijdag heeft een totaal vernieuwde fun run. De daaropvolgende zaterdag en zondag kent een uitgebreid programma met: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdatleten, masters, trimlopen, G-atleten, Businessrun en de internationale Crossgala’s. De verwachtingen zijn hoog gespannen.

IFF Warande by Night University Run
De terugkeer naar de Oude Warande is aangegrepen om Warande by Night een vernieuwende boost te geven. De nieuwste editie bestaat uit een fun run waar licht, muziek en beleving gecombineerd worden met een urban run door de gebouwen van Tilburg University. Hierover volgt later meer informatie.

Inschrijven
Hoe eerder je inschrijft, hoe voordeliger je mee kunt doen. In de voor-inschrijvingsperiode, die loopt tot en met 15 november, ontvang je tot en met 1 november korting. Bij de na-inschrijving geldt een toeslag. Voor de nieuwe –spectaculaire- IFF Warande by Night University Run geldt: wie het eerst komt … Bij inschrijving van 4 of meer deelnemers ontvang je 10% korting.

Alle informatie over inschrijven, tarieven en starttijden is te vinden op de website van de Warandeloop: www.warandeloop.nl.