Op zaterdag 12 oktober gaan de deuren van de Ireen Wüst IJsbaan open voor een nieuw schaatsseizoen. Dit seizoen 2019/2020 bestaat de Ireen Wüst IJsbaan 10 jaar en dit wordt feestelijk gevierd. Ter gelegenheid van het jubileum organiseert de ijsbaan extra activiteiten. Van zaterdag 12 oktober t/m zondag 20 oktober wordt dit 10-jarig bestaan gevierd met leuke en feestelijke activiteiten voor jong en oud.

 

De jubileumweek is per onderdeel van de schaatssport geprogrammeerd zodat verenigingen per sporttak zich kunnen profileren en de bezoekers een bewuste keuze kunnen maken voor de tak van de ijssport die ze het meeste aantrekt. IJshockey, kunstrijden, shorttrack, langebaan: alles komt aan bod. Daarnaast worden op de ijsbaan en het middenterrein dagelijks aanvullende en attractieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Tijdens de jubileumweek is ook een jubileumkaart te koop. Ter ere van het 10-jarig bestaan kun je voor 10 euro een kaart kopen waarmee je van 12 oktober t/m 20 oktober twee keer mag komen schaatsen en een keer kan zwemmen (bij de drie Tilburgse zwembaden, tijdens recreatieve uren). Verder krijg je met de kaart korting bij horeca T-Kwadraat en horeca De Waterkant bij Stappegoor.

19-349-SP-FeestKalender 10 jaar IWB A5plus 150x240mm def