HC Tilburg verleent wederom hun gastvrijheid aan het International Super Veterans Tournament. Dit wordt gehouden van vrijdag 26 t/m zondag 28 april 2019. Dit toernooi wordt voor de vierde keer gehouden op HC Tilburg en er doen 40 teams mee.

Iedereen het weekend van 26 t/m 28 april meebeleven dat ouderen zich (gelukkig!) steeds jonger blijven voelen. Kom dus gezellig kijken naar de Bommi’s en Bonpa’s die de sticks kruisen in een prestatieve maar zeker ook vriendschappelijke sfeer. Ze zullen laten zien dat hockey ook door 55-75+’ers fanatiek en in een sportieve sfeer gespeeld kan worden. Het speelschema en andere info zijn te vinden op de sitevan ISVT.
Rondom de wedstrijden worden vriendschappen onderhouden en nieuwe vriendschappen gesloten. Er wordt rond de velden Italiaans, Frans, Engels, Duits en ja ook Nederlands gesproken. Natuurlijk is de derde helft ook voor ons nog van belang en is er  muziek, dans en de belle cuisine van de HC Tilburg aanwezig. Met als hoogtepunt op de zaterdagavond van koningsdag het ORANGE DINNER!