Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders en sportcoaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op maandagavond 25 maart 2019 in het theater in Tilburg te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader/coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast! Deze nieuwe voorstelling is van de maker ‘Wel winnen, hé!‘, de voorstelling die in het verleden al meermalen in Tilburg te zien was. De voorstelling op maandag 25 maart 2019 is voor iedereen die betrokken is bij de sportclubs in Tilburg: ouders van jeugdleden (die hun kind mee mogen nemen, mits twaalf jaar of ouder!), trainers en coaches, maar ook bestuurs- en commissieleden.

Een kaartje kost eigenlijk €17,50, maar is dit keer gratis! Let op: vol is vol! Dus bestel je kaartjes snel. Meer informatie over de voorstelling, inclusief de trailer, vind je hier. Tot maandag 25 maart! En vraag aan de anderen bij jullie club of zij ook mee gaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen!