Het seizoen zit er op voor Tilburg Trappers. De Duitse ijshockeybond (DEB) heeft de play-offs in de Oberliga voor dit seizoen afgelast. In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de DEB het seizoen 2019-2020 volgens de richtlijnen van de Duitse autoriteiten per direct beëindigd.

Tilburg Trappers had als kampioen van de Oberliga Nord een uitstekende uitgangspositie voor de play-offs. Door het thuisvoordeel zou Trappers vrijdag in huis beginnen met de achtste finale tegen de nummer 8 van de Oberliga Sud, Selber Wölfe. Dit duel was eerder al afgelast. Nu zijn dus alle play-off wedstrijden van de kalender gehaald en zal er dit seizoen geen algehele Oberligakampioen komen.

Er is in Tilburg alle begrip voor het besluit van de Duitse bond, maar de teleurstelling is groot in alle geledingen van de club. Zonder de inbreng van imports werkte het team van coach Bo Subr een uitstekend seizoen af. Van de 44 wedstrijden in de hoofdronde werden er 37 gewonnen. De drievoudig Oberligakampioen wist 210 keer het net te vinden en kreeg slechts 117 doelpunten tegen.