Op zondag 24 november was het Super Sunday in het IJssportcentrum Tilburg. Tijdens de jaarlijkse Super Sunday strijden teams in de leeftijdscategorieën U12, U14 en U16 om de ijshockeybeker van Nederland.

Deze finaledag is voor de spelers in de diverse leeftijdscategorieën heel bijzonder. De dag staat steeds garant voor topijshockey, waarbij sportiviteit en respect voorop staan.

Het is voor de jeugdige spelers een hele eer om op het ijs de kleuren van hun club te verdedigen. De finalisten van de leeftijdscategorieën hadden zich geplaatst voor de Super Sunday op Stappegoor, door in de bekercompetitie als eerste te eindigen in hun poule. 

De finalisten bij de U12 waren HYS Hokij Den Haag en IJCU Dragons Utrecht. De finale U14 is gespeeld door HYS Hokij Den Haag en Smoke Eaters Geleen en bij de U16 namen Red Eagles Den Bosch en HYS Hokij Den Haag het tegen elkaar op.

Met finalisten in elke leeftijdsgroep toont Den Haag zonder twijfel aan over een uitstekende jeugdopleiding te beschikken.

HYS werd bekerkampioen in de categorie U12 door Utrecht Dragons met 10-7 te kloppen. Ook in de categorie U14 ging de kampioensbeker naar de Hofstad. De jeugdige Hagenaars wonnen overtuigend met 6-3 van de Eaters uit Geleen. De U16 junioren van HYS konden het Haags feestje niet compleet maken en moesten hun meerdere erkennen in het sterke Red Eagles. De Bosschenaren wonnen de aantrekkelijke finale met 5-2.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken: