Trots op Tilburgse topsporters Tilburg is trots op haar topsporters! In de nieuwe sport- en beweegvisie ‘meedoen is winnen’ geven we aan dat we achter onze topsporters staan en dat we hun prestaties zichtbaar willen maken voor het grote publiek. Op dit moment bereiken de sportprestaties van onze talenten en topsporters op nationaal en/of internationaal niveau ons op wisselende manieren. We hebben nog niet al onze topsporters in beeld en dat willen we veranderen. We willen in een vroeger stadium zicht hebben op de Tilburgse toppers die deelnemen aan belangrijke sportwedstrijden zodat we hun in het zonnetje kunnen zetten en kunnen aanmoedigen op social media! Help jij ons daarbij?

Wie zoeken we?
We zoeken dus de namen van alle Tilburgse sporters die op het hoogste niveau binnen hun discipline/sport actief zijn en deelnemen. In de breedste zin van het woord; jeugd, senioren, valide, invalide, individuele en teamprestaties. Ken of ben jij deze sporter, laat het ons weten!

Wat willen wij weten?
Naam: Sport en discipline: Vereniging: Emailadres: Deze gegevens kun je mailen naar: kampioen@tilburg.nl.

Campagne
Naast het informeren van ons sportnetwerk willen we ook de stad betrekken om meer zicht te krijgen op sportkampioenen. Om dit te bereiken wordt dit najaar een promotiecampagne ingezet waarbij we iedereen vragen om via het e-mailadres: kampioen@tilburg.nl de sportprestaties van talentvolle Tilburgers door te geven.

Tilburgs Sportgala
In Tilburg geven we onze topsporters en talenten elk jaar een podium door hun prestaties van dat jaar te eren tijdens het Tilburgs Sportgala. Dit gebeurt in verschillende categorieën. Ken jij iemand die in aanmerking komt voor een nominatie? Meld deze sporter dan hier aan: www.tilburgssportgala.nl/aanmelden-prestaties/