Regionale medailles voor heren Turning Point

Afgelopen weekend werden in Veldhoven de Regiokampioenschappen Turnen Heren gehouden voor Brabant en Zeeland. Drie turners van Turning Point Tilburg namen deel aan deze wedstrijd. Twee van hen gingen met een medaille naar huis.

De turnhal in Veldhoven was de plaats waar de turners van 13 jaar en ouder hun wedstrijdoefeningen moesten laten zien. Aan deze wedstrijd, die een mooie voorbereiding op het nationale wedstrijdseizoen vormt, namen drie turners van Gymnastiek- en Turnvereniging Turning Point Tilburg deel. Voor Abel de Berg, Djarno van de Wouw en Joris de Laat was dit dan ook een mooie gelegenheid om te kijken waar ze staan in hun voorbereiding.

Niet alle oefeningen verliepen voor de heren helemaal naar wens. Toch was het resultaat na 6 toestellen een mooi opstapje naar de volgende wedstrijden. Abel de Berg kreeg de zilveren medaille omgehangen, met maar net iets meer dan een punt verschil met de nummer 1. Djarno van de Wouw nam in dezelfde leeftijdscategorie Jeugd de bronzen medaille mee naar huis. Joris de Laat werd bij de junioren 1 zevende. Na de carnavalsvakantie nemen zij allen deel aan de eerste voorwedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap.