TILBURG – Op Sportpark d’n Haaikant werd vanmiddag de wedstrijd tussen de Tilburgse clubs Zigo en OVC’26 gespeeld. De JO15-3 van Zigo hield de drie punten in eigen huis: 7-3. Door de overwinning op de nummer 3 neemt Zigo voorlopig de koppositie over van HMVV/Hulsel.

Elke week worden er in Nederland ruim 32.000 wedstrijden afwerkt. Van jong tot oud. En van recreanten tot semi-profs. Vooral kinderen genieten ervan als het weer zaterdag is en ze een wedstrijd mogen voetballen.

Strijd op plaats 1

Op deze zonnige zaterdagmiddag werden op Sportpark d’n Haaikant in Tilburg Noord de nodige wedstrijden afgewerkt. Zo ook de JO15-3. De nummer 2 nam het op tegen plaatsgenoot OVC’26, die met één wedstrijd minder gespeeld op de derde positie stond. De winnaar van deze wedstrijd mocht zich voorlopig koploper noemen van de competitie.

In een enerverende wedstrijd voetbalden beide ploegen een prima wedstrijd. Er waren veel kansen over en weer en dat was ook duidelijk aan de stand aan het einde van de wedstrijd te merken. Ondanks de kansen over en weer, zat Zigo iets beter in de wedstrijd en had het de overhand met betrekking tot de kansen. Door de overhand wist Zigo uiteindelijk met 7-3 te winnen.

Jouw wedstrijd op 013sporT

Elk weekend vinden er honderden sportwedstrijden in Tilburg en omgeving plaats en wij als 013sporT zijnde kunnen niet alles in de gaten houden. Speelt jouw club/team een belangrijke wedstrijd of hebben jullie leuks te melden. Stuur een mail naar info@013sport.nl en wie weet komen we jouw wedstrijd bezoeken. Of het nu om voetbal, hockey, volleybal of wielrennen gaat elke sport is bij ons welkom!

Door: Niels Verzijlberg / @NVerzijlberg