De beste jeugdteams in de leeftijdscategorieën U12, U14 en U16 strijden tijdens de Jack Ham Memorial in Tilburg op zaterdag 23 maart om het landskampioenschap.

Het is voor het eerst dat de finaledag in de jeugdcompetities van IJshockey Nederland de naam Jack Ham Memorial krijgt. De ijshockeybond eert hiermee de vorig jaar op 71-jarige leeftijd overleden Jack Ham die als vrijwilliger enorm veel heeft betekend voor het Nederlandse ijshockey en het jeugdijshockey in het bijzonder. 

Het programma begint in het IJssportcentrum Tilburg om 10.00 uur met de finale in de leeftijdscategorie U12. De teams van Tilburg Trappers en Dordrecht Lions staan in deze finale tegenover elkaar. Om 13.00 uur wordt daarna de finale van de U14 gespeeld tussen Geleen Eeaters en Hijs Hokij Den Haag. Tenslotte wordt om 16.00 uur de finale bij de U16 gespeeld tussen Tilburg Trappers en Hijs Hokij Den Haag.

De jeugdfinales staan dit jaar ook in het teken van de lopende campagne van IJshockey Nederland rond FairPlay & Respect. Daarom ontvangt het team dat tijdens en rondom de wedstrijd het meeste fairplay en respect toont een speciale prijs.

Toeschouwers zijn van harte welkom tijdens de dag vol topijshockey. De toegangsprijs bedraagt €5, waarbij één consumptiemunt is inbegrepen. Toegang kan alleen contant worden betaald.