Al bijna 30 jaar huldigt Tilburg zijn sportkampioenen en sportvrijwilligers. Dit gebeurt tijdens het Tilburgs Sportgala; een fantastisch openbaar evenement dat niet meer weg te denken is van de Tilburgse sportkalender. In een feestelijke ambiance worden diverse sportprijzen uitgereikt in verschillende categorieën: sportman, sportvrouw, sporter met beperking, sportploeg, jeugdsportstimuleringsprijs en sportvrijwilliger van het jaar.

De onlangs opgerichte Stichting ‘Vrienden van het Tilburgs Sportgala’ ondersteunt bij de organisatie en financiering van dit evenement. Door zoveel mogelijk vrienden te werven, blijft het mogelijk om het gala voor de stad te behouden. Ook kunnen zo extra’s aan het programma worden toegevoegd, die binnen het reguliere budget niet haalbaar zou zijn.

Vind jij het ook belangrijk aandacht te geven aan bijzondere sportprestaties?
Word dan ‘vriend’ van het Tilburgs Sportgala. Met een bescheiden jaarlijkse bijdrage van €25,00 maak jij het Tilburgs Sportgala mede mogelijk. Als vriend krijg je:

  • Als eerste een nieuwsupdate over het jaarlijkse sportgala.
  • Een eervolle vermelding op de website én op het welkomstbord op de locatie.
  • 2 vip-uitnodigingen voor de gala-avond met een persoonlijke voorontvangst.

Vriend worden is heel eenvoudig. Ga naar het tabje ‘sponsoring’ op www.tilburgssportgala.nl en klik op ‘vrienden’. Hier kun je aanmelden. Het bijbehorende bedrag maak je over naar  NL43 RABO 0331 0499 02 onder vermelding van naam, adres en woonplaats.

Harry Nefs, Evy van Kempen en Henk van de Pas (bestuur stichting Vrienden van het Tilburgs Sportgala) verwelkomen je graag als vriend!