Ben jij toe aan een sportieve uitdaging waarbij uithoudingsvermogen, spelinzicht en teamgevoel bovenaan staan? Misschien is American Football dan jouw sport. Kom naar onze try-out dagen op 3, 10 en 17 september en wie weet sta jij volgend seizoen met onze Wolves op het veld!

Of je nu groot of klein bent, dik of dun, man of vrouw: Iedereen is welkom! We leren je de basis van het American Football: vangen, gooien, patronen lopen, posities innemen en natuurlijk tacklen.
Ben je jonger dan 16, dan kun je meetrainen met ons jeugdteam. Daar leer je alles over het Flag Football: een variant zonder contact waarbij een tackle wordt vastgesteld door het afpakken van een lintje.
Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je ook kiezen voor de full contact variant. Je krijgt shoulderpads en een helm aangemeten.

Fotoshoot
Tijdens de professionele fotoshoot na de training kun je op de foto als een echte American Football player. Eén fotoshoot is op de locatie van First Impression in Tilburg.

Breng je familie mee
Wil je een goed beeld van deze sport krijgen, dan raden we je aan om bij alle drie de trainingen aanwezig te zijn. Denk aan sportkleding, sportschoenen (liefst met noppen) en een bitje (bij ons verkrijgbaar). Verder neem je natuurlijk je familie en vrienden mee. Zij zijn altijd welkom tijdens de trainingen, wedstrijden en natuurlijk onze try-outs.

Inschrijven
Schrijf je nu in via info@tilburgwolves.com of meld je aan bij het Facebook evenement:
Try-outs 1 – 3 september
Try-outs 2 – 10 september
Try-outs 3 – 17 september

Tijden
Spelers tot 15 jaar – Flagfootball – Verzamelen vanaf 12:30 – Try-outs van 13:00 tot 15:00
Spelers vanaf 16 jaar – Flagfootball – Verzamelen vanaf 12:30 – Try-outs van 13:00 tot 15:00
Spelers vanaf 16 jaar – Tackle football – Verzamelen vanaf 12:30 – Try-outs van 13:00 tot 15:00

Locatie
Sportpark ‘t Kraaienbos, Centaurusweg 80 Tilburg.

Zet in je agenda:
Op 24 september spelen we een oefen scrimmage tegen de Purmerend Barbarians.

Bron: Tilburg Wolves / http://www.tilburgwolves.com/