Prijswinnaars Fotowedstrijd

Prijsuitreiking fotowedstrijd “Hardlopen is hot”

Afgelopen zomer is een nieuw sponsorconcept in hardloopland van start gegaan.
Global-e Datacenter en Global-e ICT solutions hebben samen met Runnersworld Tilburg en Breda Team Global-e Runnersworld opgericht.

In navolging van de vorig jaar gehouden wedstrijd “Kunst in de cloud” heeft Global-e daarom afgelopen september een fotowedstrijd bekend gemaakt met – hoe kan het ook anders – het thema “Hardlopen is hot”.

De jury, bestaande uit sportfotografen Kees Nouws (o.a. Losseveter.nl), Toin Damen (o.a. 013sport.nl) en René Hensing (amateurfotograaf en accountmanager bij Global-e), hebben op 14 november jl. uit de binnengekomen inzendingen drie winnaars gekozen.

Paul van Dongen werd 1e met zijn foto “Young & Eager”, de foto van deze enthousiaste jonge atleet werd in september gemaakt tijdens de Ganzenvenloop in Galder. Suzanne Jonkers verdiende een mooie 2e plaats met haar panorama foto “Mini-Maxi meerkamp”, deze wedstrijd vond plaats bij AV Sprint in Breda. De 3e plaats was voor Nicole van der Sman met haar foto “Waterkracht”. Deze foto werd in Rijen gemaakt tijdens Rondje Rijen georganiseerd door AV Spiridon.

Vrijdagmiddag 28 november jl. vond bij Global-e in Gilze de feestelijke prijsuitreiking plaats. De winnaars, twee van de winnaars zijn zelf ook fanatiek hardloper, werden verblijd met cadeaubonnen van Runnersworld waarmee ze hun sport outfit weer mooi aan kunnen vullen.

Alle foto’s zijn te bewonderen op Facebook, www.facebook.com/DoITwithGlobale, en tot eind december op een groot beeldscherm op het kantoor van Global-e aan de Raadhuisstraat te Gilze.