Jordens Peters, aanvoerder van Willem II wordt de nieuwe ambassadeur van Positief Voetbalklimaat Tilburg

Onder de naam ”Willem II supports Positief Voetbalklimaat Tilburg” gaat Willem II zich inzetten voor Positief Voetbalklimaat Tilburg. De wedstrijd Willem II – Heracles Almelo op vrijdag 29 januari zal in het teken staan van Positief Voetbalklimaat Tilburg. Een van de uitingen van de samenwerking is dat Jordens Peters, aanvoerder van Willem II ambassadeur zal worden van Positief Voetbalklimaat Tilburg.

Rondom de wedstrijd worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Vooraf is er een netwerkborrel voor alle betrokken verenigingen waar Martin van Geel, oud speler en technisch directeur van Willem II als gastspreker aanwezig is. Tijdens de line-up zullen er kinderen het veld oplopen met de clubkleuren van alle deelnemende voetbalverenigingen uit Tilburg, om zo de saamhorigheid voor een groot publiek zichtbaar te maken. Tijdens de opkomst van de spelers zal er een groot spandoek onthuld worden waarop de samenwerking tussen Willem II en PVKT zichtbaar gemaakt wordt.

Positief Voetbalklimaat Tilburg is een gezamenlijk initiatief van alle voetbalverenigingen in Tilburg om zich in te zetten voor meer sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden en richt zich juist op al het positieve wat er op en rondom de voetbalvelden gebeurt. Het project organiseert o.a. workshops en clinics”Positief Coachen” voor trainers en leiders Dit jaar wordt er gestart met de thema-avonden ”Ouders in de sport”. Hierbij maken ook de ouders kennis van het gedachtegoed ”Positief Coachen”.