De Challenge Cup, het grootste kunstschaats-evenement op Nederlandse bodem, vindt dit jaar plaats van 22 t/m 25 februari in IJssportcentrum Tilburg. Het evenement, waarbij verschillende zowel nationale als internationale toppers aanwezig zijn, wordt gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap. 

Tijdens de Challenge Cup kun je van donderdag t/m zondag genieten van vier verschillende disciplines (Solorijden Mannen, Solorijden Vrouwen, Paarrijden & IJsdansen) in verschillende leeftijdscategorieën.

Dankzij financiële steun van de gemeente Tilburg is het dit jaar gratis voor de toeschouwers. Dus kom jij de kunstschaatsers aanmoedigen, kom dan langs in het IJssportcentrum Tilburg, waar je alle dagen gratis naar binnen kan!

Locatie IJssportcentrum Tilburg is ook toegankelijk voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Er zijn speciale rolstoelplaatsen ingericht op de begaande grond voor mensen met een fysieke beperking. Deze is zonder lift te bereiken, met behulp van ondersteunende vrijwilligers.

Let op: betaald parkeren bij IJssportcentrum Tilburg (€ 1,- per dag).
De Challenge Cup kan gevolgd worden via een betaalde livestream op schaatsen.nl/live.