In de week van 25 september tot en met 1 oktober 2017 werden in Barneveld de ITF World Championships Taekwon-do 2017 georganiseerd. Het was een groot evenement met meer dan 1200 deelnemers uit 35 landen. Diverse onderdelen stonden op het programma zoals Sparring Individual, Teamsparring, Patterns, High Jump, PowerBreaking en Special Technics. Heel Barneveld was in het teken van Taekwondo en vanuit alle hoeken van de wereld kwamen de vechters massaal naar de Veluwehal in Barneveld. Het was een toernooi van hoog niveau en iedereen deed natuurlijk zijn uiterste best om de titel wereldkampioen te behalen.

Ook Taekwondo vereniging Yu-Sin-Kwan uit Tilburg had 3 leerlingen ingeschreven voor dit toernooi en 2 leerlingen behaalde de finales. Ryan Dielemans behaalde goud in de klasse Senioren Heren B-klasse – 63 kg en Karima Balouda behaalde brons in de Senioren Dames A-klasse – 68 kg. Echt een topprestatie voor de kleine vestiging uit Tilburg en daarom waren 5e Dan hoofdtrainer Eric van Stralendorff en 4e Dan assistent-trainer / coach Bas Uijthoven zeer tevreden over dit behaalde resultaat.

Voor meer informatie over de training of een eventuele gratis proeftraining kunt u bellen op telefoonnummer 06 – 215 30 766

Karima behaald brons