Ook dit jaar worden in aanloop naar de Internationale Loket.nl Warandeloop de Warandeclinics georganiseerd! Met de Warandeclinics kan iedere beginnende en recreatieve loper zich op een professionele manier voorbereiden op Nederlands grootste veldloopevenement. 

Vanaf zondag 17 september verzorgen gediplomeerde trainers van de Tilburgse atletiekverenigingen Tilburg Road Runners en AV Attila speciale trainingen gericht op de recreatieve deelnemer aan de Warandeloop.  Je kunt trainen voor elke afstand en op je eigen niveau. Ook beginners zijn welkom! Deelname kost 25 euro, hiervoor krijg je naast de 10 trainingen ook een startbewijs voor de Loket.nl Warandeloop, een trainingslogboek en advies van onze ervaren trainers.

De clinics starten op zondag 17 september en gaan door tot aan de Internationale Loket.nl Warandeloop op 25 en 26 november. De gezamenlijke trainingen worden gegeven in het prachtige bos van de Oude Warande vlakbij Tilburg University. We starten om 09.30 uur en een training duurt ongeveer anderhalf uur.

Meer informatie en inschrijven via www.Warandeclinics.nl