Het is voor de 57e maal dat de Tilburgse wandelsportvereniging deze serie tochten organiseert. Men start weer vanaf café Boerke Mutsaers aan de Vijverlaan 2 in Tilburg voor afstanden van  5 –13 – 23 of 33 kilometer. De starttijd voor de 33 km. is 9.00uur. (gezamenlijk). De overige afstanden kunnen starten vanaf  9.00 uur tot 11.00 uur. Alle deelnemers dienen zich voor 17.00 uur af te hebben afgemeld. De keuze van de afstand is niet verplicht, men hoeft niet elke keer dezelfde afstand te lopen.

Voor de deelnemers die daarvoor in schrijven is er een speciaal voor deze serie wandeltochten ontworpen vaantje als herinnering. De volgende tochten zijn in 2018 op: 4 februari en 4 maart.

De afstanden gaan per tocht een andere richting in van de omgeving van Tilburg en bevatten veelal de bosrijke omgeving van de streek. Ook het op dit moment populaire NORDICK WALKEN heeft bij Hart van Brabant een kans om te gaan genieten van de prachtig en bepijlde parcours rondom Tilburg.

Op de routes van de 33 km. zijn 2 wagenrusten plus een café rust. De 13 en 23 km. routes zijn voorzien van een café rust. De routes gaan deze tocht richting van Tilburg Zuid via het mooie bosgebied van de Oude Warande, richting De regte heide in Goirle, daar takt de 13 km. af naar de rustgelegenheid, de 23 km. takt via de heide af naar Riel en de 33 km. gaat over de prachtige heide richting Belgie. Met de rust gelegenheid in het Belgische dorp Aarle. Na alle rusten keert men terug via  het Riels hoefke richting Tilburg, waarna de bosgebieden Vredelust en een totaal ander gedeelte van de Oude Warande de lopers weer terug breng naar de Finish.

Ook met wat minder goed weer zijn alle afstanden uitgezet op goede te belopen paden, met een paar stevige schoenen en mogelijk een regenjas of een warme muts en hand schoenen moeten de afstanden geen probleem opleveren

Het inschrijfgeld voor de 33 km. 4.50 euro zonder herinnering. Voor de overige afstanden 2,50 euro zonder herinnering                                                                                  Leden van wandelsportbonden genieten 1,00 euro korting.                                                                                                                                                   Inschrijven met herinnering is per afstand 1,00 extra.

Zien wij u ook, tot zondag dan. WSV Hart van Brabant

Voor meer informatie 0416 362858 of  0416 362246. of via het e.mail adres: leermakers.ad@gmail.com