RIEL 24 april 2016,

Vandaag kwam de nummer drie, DVS uit Waalre, op bezoek bij VV Riel. Thomas Broers wist in de eerste helft de stand op 1-0 te brengen. Maar één onachtzame minuut in de tweede helft leverde twee tegendoelpunten op en hierdoor werd met 1-2 verloren. De derde plaats raakt hierdoor uit zicht.

Door vakanties en een schorsing begon Riel enigszins gehavend aan de wedstrijd tegen DVS. In het begin een gelijk opgaande wedstrijd met wat kansjes aan beide zijde. De beste was voor Stefan Bok maar zijn kopbal werd goed gehouden. Na een half uur was het Thomas Broers die zijn tegenstander in de zestien twee keer uitkapte en onberispelijk de 1-0 binnenschoot. De aanval die hierop volgde had Riel de stand eigenlijk moeten verdubbelen maar deze werd helaas gemist. DVS kreeg hierna ook een paar goede kansen maar keeper John van Eijck stond vandaag goed zijn mannetje. Ruststand 1-0.

In het begin van de tweede helft was DVS de bovenliggende partij en kon Riel geen druk meer zetten. De gelijkmaker kwam dan ook niet uit de lucht vallen, een afstandsschot op de lat werd in de rebound binnengeschoten. Hierna was Riel even niet goed bij de les en was het binnen een minuut weer raak en stond Riel op een 1-2 achterstand. Een kwartier voor tijd laste de scheidrechter tot ieders verbazing een afkoelingsperiode voor de toeschouwers in, maar gelukkig hervatte hij hierna de wedstrijd. Riel kwam weer beter in de wedstrijd, het kreeg in de laatste minuut nog een grote kans op de gelijkmaker maar deze inzet ging net naast zodat Riel met 1-2 verliest.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;

Bron; VV Riel.