Vele sportievelingen hebben zich al ingeschreven voor de AttilaRun op zondag 13 maart 2016 bij de Tilburgse atletiekvereniging Attila. Tijdens de voorinschrijving tot en met 28 februari gelden zeer aantrekkelijke tarieven, daarna liggen ze hoger. Dus het is aan te raden je nu snel in te schrijven. Late beslissers kunnen zich ook nog op 13 maart bij Attila na-inschrijven, tot een half uur voor de start.

De AttilaRun is een sfeervolle loop voor wedstrijdatleten en trimmers, voor jong en oud. Er zijn afstanden van een Engelse mijl (1609 m), 10 km en 30 km. Om samen met je vrienden aan mee te doen, lekker met de lente in je bol. Om je recordtijd te verbeteren, of puur voor de fun, of als voorbereiding op een marathon. Al aangemeld voor de 30 km is Ingrid Versteegh, nationaal kampioene halve marathon 35+, beste tijd 1:19:50.
Speciaal voor de jeugd zijn er afstanden van 600 en 1000 meter op de baan.

Hoofdonderdelen zijn een 10 km wedstrijd en trimloop en een 30 km wedstrijd en trimloop. Voor deze afstanden zijn nieuwe rondlopende parkoersen ontworpen door het buitengebied tussen Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. Volledig verhard en snel. De wedstrijd over 10 km maakt deel uit van het regio 13 wegcircuit, en de 30 km is een uitstekende voorbereiding op de voorjaarsmarathons.

Start en finish van alle onderdelen is op de atletiekbaan van Attila, Goirleseweg 42a, 5026 PC Tilburg.
Het programma begint om 10.15 uur met de 600 meter voor ouders + kinderen t/m 7 jaar.

Inschrijven kan via www.attilarun.nl/inschrijven.
Alle informatie over de AttilaRun is te vinden op www.attilarun.nl.